Како работиме?

1. Направете фотографии

Сами направете фотографии од дизајнерските делови од вашата гардероба кои сакате да ги понудите на продажба. Ние понатаму ке ги доработиме и ретушираме тие фотографии.

2. Пратете ни ги фотографиите

47115827_2342276766051050_353031975130365952_n

Одлучете ја цената и стапете во контакт со нас преку нашата Facebook страна или на Емаил: info@obleka.mk

3. Online промоција и продажба

duca_di_morrone-01

Obleka.mk понтаму ке ги промовира вашите артикли преку своите продажни канали. Во колку тоа резулитира во успешна продажба, пратката ке може безплатно да ја пратите до крајната дестинација.

4. Заработете

47072132_464878577370349_4688508509313040384_n

За секој продаден артикал добивате 80% од продажбата на вашата банкарска сметка.

Дали сакате да оставите на нас?

Услуга за опис и селекција

1. Поканете личен асистент на Obleka.mk во вашиот дом.
2. Добијте помош при опишување, фотографирање и објавување на артиклите.
3. Одредете ја продажната цена сами и добијте маргина од 80%.
4.Испратете ги сами од дома продадените артикли со бесплатна испорака.

Премиум Услуга

1. Испратете ги вашите артикли до нашата канцеларија бесплатно или лично донесете ги.
2.Предадете го процесот на продажба, вклучувајќи го и превозот.
3.Добијте предлог цена од нашиот специјалист и добивка од 50% – 65%.
4. Се трудиме купувачот да ги прими вашите артикли дома веќе следниот ден.