Како работи Obleka.mk?

  1. Направете фотографии

List Items for Sale

Сами направете фотографии од дизајнерските делови од вашата гардероба кои сакате да ги понудите на продажба. Ние понатаму ке ги доработиме и ретушираме тие фотографии.

2. Пратете ни ги фотографиите

Одлучете ја цената и стапете во контакт со нас преку нашата Facebook страна или на Емаил: info@obleka.mk

3. Online промоција и продажба

Ship Quick

Obleka.mk понтаму ке ги промовира вашите артикли преку своите продажни канали. Во колку тоа резулитира во успешна продажба, пратката ке може безплатно да ја пратите до крајната дестинација.

4. Заработете

За секој продаден артикал добивате 80% од продажбата на вашата банкарска сметка.